Finalitzem les enquestes sobre posicionament en valors d’adolescents a l’IES Jaume I

Ja hem finalitzat la fase d’enquestat del projecte de “Posicionament en valors entre la població adolescent” de l’alumnat de l’IES Jaume I de Borriana, conjuntament amb el Casal Jove de Borriana.

Amb aquesta enquesta i el seu posterior anàlisi, volem aconseguir una visió del que pensa la població adolescent respecte a temes d’interés social, com són les relacions personals (relacions tòxiques i control de parella, amenaces, inmigració i y racismè, masclisme violencia de génere), el medi ambient i les relacions socials (amb detecció de situacions que justifiquen l’assetjament escolar i la intolerància).

Però, a més, volem que aquesta informació, siga útil per al propi institut i, en especial, a l’alumnat. En una segona fase, la informació aconseguida és retornada a l’institut per al seu posterior anàlisi i elaboració d’accions de millora. Es busca una implicació de l’alumnat a través dels grups establerts, com la Comissió d’Igualtat i Convivència, la Comissió de medi ambient i el grup d’alumnat actiu (Corresponsals).

Perque uns dels objectius del projecte és fer participe i protagonista a l’alumnat del Centre per a fonamentar la seua acció que permetan millorar la seua realitat.Seran els propis grups de joves actius que analitzaran les dades, decdiran en quines problemàtiques actuar i a través de quines activitats fer-ho.

Aquesta activitat es realitza gràcies al suport tècnic i metodològic de SOCIE (socie.org) i FADES (Federació d’Associacions d’Estudiants, alumnes.org).

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.