T’interessa: camps de voluntariat de primavera

Ja són ací els Camps de Voluntariat de primavera 2023!
Els camps es realitzaran del 7 al 16 d’abril de 2023, en els Albergs Juvenils de l’IVAJ de Moraira i Benicàssim. Les inscripcions es realitzaran en línia des del 6 de març, a les 9 h i fins al 15 de març i tenen un preu de 30 €.

Camps de Voluntariat Juvenil

Un Camp de Voluntariat Juvenil és una activitat en la qual un grup de joves de diferents procedències es compromet de manera voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

Poden participar les persones joves amb edats compreses entre els 15 i 17 anys, o entre els 18 i 30 anys (hauran de tindre complida l’edat mínima i no superar, al començament del camp, l’edat màxima assenyalada en cadascun d’ells).

Pots demanar més informació en el correu: voluntariat_ivaj@gva.es i per les nostres xarxes socials.

 

Camps de Voluntariat 2023

Convocatòria “Viu la solidaritat” Camps de Voluntariat 2023

Ja són ací els Camps de primavera 2023!

Els Camps organitzats en la Comunitat Valenciana a la primavera es realitzaran entre el 7 i el 16 d’abril de 2023, tindran un preu de 30 € i van dirigits a joves de 18 a 30 anys. 

Inscripcions (en línia) punxant ací

– Des del 6 fins al 15 de març de 2023.

Camps a l’estiu i a l’hivern:

– Camps a l’estiu a Espanya 2023: des de les 9.00 h del 20 d’abril al 24 de maig de 2023 (durant este període no es podrà reservar més d’una plaça). A partir de l’1 de juny de 2023, s’obrirà un nou període d’inscripció amb les places vacants, en el qual podreu inscriure-vos en una altra activitat. 

– Camps a l’estiu a l’estranger 2023: el termini d’inscripció i el procediment a seguir es publicaran el mes de març.

– Camps a l’hivern 2023: la inscripció es podrà realitzar des de les 9.00h. del 7 de novembre, fins al 24 de novembre de 2023.

 

A més, en tots els Camps de l’IVAJ…

  • Serà obligatori disposar d’un Carnet Jove en vigor en el moment del començament de l’activitat per a poder inscriure’s en qualsevol dels Camps.
  • Devolució de quotes:

L’IVAJ procedirà a la devolució del 80% de la quota quan, per una causa posterior a la inscripció i no imputable a la persona interessada, no es puga acudir en el Camp. La causa haurà d’acreditar-se mitjançant el document corresponent abans del començament de l’activitat o 48 hores després. A este efecte, es consideraran causes no imputables a la persona interessada els següents suposats:

  1. Malaltia que li impedisca l’assistència a l’activitat. En este cas, s’haurà d’adjuntar un certificat mèdic oficial, emplenat i signat, en el qual conste aquesta circumstància, o un informe hospitalari.
  2. Malaltia o mort d’un familiar fins a segon grau de consanguinitat o afinitat. En este cas, s’haurà d’adjuntar un certificat oficial degudament emplenat i signat.
  3. Altres causes de força major, degudament justificades.

Queden excloses de la possibilitat de devolució les raons que s’al·ludisquen a conseqüència dels rendiments acadèmics en els diferents nivells educatius i la realització de qualsevol activitat relativa al curs acadèmic i de pràctiques universitàries, així com la realització de beques i els contractes laborals.

La no incorporació a l’activitat o la renúncia en la plaça una vegada començat el Camp de Voluntariat suposarà la pèrdua de l’import abonat. 

– Tràmit telemàtic per a presentar la renúncia de plaça i/o sol·licitud de devolució

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.