Participa en l’expedició Cabanilles

Vols participar en un campament gratuït a la Comunitat Valenciana?

Terminis i condicions bàsiques

Per poder participar són requisits indispensables:

  • Ser resident a la Comunitat Valenciana
  • Tindre entre 15 i 17 anys en el moment de l’expedició
  • Tindre un compromís real amb el programa

Procés de selecció

A l’Expedició “Sellent i Xúquer: Rius de vida” podran participar un màxim de 40 joves.

Per aquest motiu es realitzarà un procés de selecció que constarà d’una carta o vídeo de motivació i una breu entrevista online. 

​La fase d’inscripció en l’Expedició “Sellent i Xúquer: Rius de vida” està oberta fins el 28 de febrer de 2023.

​Clica al següent botó per omplir el formulari d’inscripció i obtindre més informació del procés de selecció.

Participació gratuïta

Les despeses de transport, manutenció en règim de pensió completa i allotjament generats pels expedicionaris en el programa Expedició Juvenil Cavanilles des de la seua incorporació fins la finalització de l’expedició estan cobertes per l’organització.

Per tant, la participació és gratuïta, ja que es tracta d’una beca d’estudis gràcies al suport del nostre patrocinador principal, la Diputació de València, així com de nombrosos col·laboradors.

Com a testimoni del compromís real amb el programa i garantir que l’expedicionari assistirà i participarà en l’expedició, així com per a cobrir possibles desperfectes causats en el transcuts de l’aventura, no obstant, els 40 joves seleccionats hauran de realitzar l’abonament de 50€ a Expedició Juvenil Cavanilles en concepte de matrícula de participació el mes anterior a l’inici de l’expedició.

40 joves d’entre 15 i 17 anys i provinents de tota la Comunitat Valenciana podran recórrer el seu entorn rural durant 12 dies de campament gratuït, amb l’objectiu de despertar entre la joventut una consciència social, activa i compromesa amb el medi rural per a donar a conéixer la seua realitat, així com garantir la transmissió del patrimoni natural, cultural i històric de la Comunitat Valenciana i promoure i normalitzar l’ús del valencià entre les generacions més joves.

Es realitzaran activitats esportives, caminades i acampades per a conéixer els parcs naturals de la nostra geografia, i xarrades, conferències i visites culturals perquè els expedicionaris i les expedicionàries interaccionen de manera directa amb espais naturals, els municipis que es visiten i amb les ONGs, organismes territorials i associacions culturals que fomenten el compromís social per a aconseguir un entorn rural actiu i sostenible.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.