Ja podeu apuntar-vos a “l’Estiu Jove”

Programació especial al mes de juliol per a joves.

Tots els anys, al mes de juliol, la gent jove de l’associació Casal SOS organitzem (amb la subvenció de l’ajuntament de les Alqueries i IVAJ) una programació especial per a gaudir de les vacances, en grup.

Tenim un grup organitzador, que ens encarreguem de pensar i preparar activitats diferents, no consumistes i amb valors, que siguin interessants per a totes i tots. Programem moltes eixides, perquè l’estiu és un moment genial per a eixir i conéixer llocs nous, estar en contacte amb la natura i obrir la ment amb activitats culturals. Us animem a afegir-vos a l’equip: a partir de juny, ens reunirem setmanalment.

Les propostes d’activitats inicials són: eixida a Torreblanca, eixida a València/ Castelló, eixida amb bicicleta, piscina, acampada al Casal, escola de youtubers, randonauting, creació compartida en videojocs, festes temàtiques i, com a activitat especial, Kayac o Padle surf (ací, comptarem amb monitoratge especialitzat, pel tema de la seguretat). A la fi de juny, quan ja este el grup participant definit, es faran més sessions per a tancar la programació, segon els vostres interessos i necessitats.

Les activitats es realitzaran en la primera quinzena de juliol, en horari, majoritàriament, de matí (de 10,30 a 13,30 els dies que ens quedem a les Alqueries). També es podrà programar alguna activitat vespertina o nocturna, en funció del grup.

L’estiu Jove no és, per tant, una manera de passar l’estona: és un projecte educatiu per a adolescents. Volem treballar, a través de l’experiència i la relació grupal, la seua capacitat d’organització i treball en equip, l’autonomia i la iniciativa, així com l’empatia o la sensibilitat cap als problemes socials i el seu pensament crític, entre altres.

L’activitat és gratuïta per a sòcies i socis de Casal SOS. Per a les persones que vulguen associar-se, és necessari el pagament de la quota d’inscripció anual, la complementació d’unes fitxes d’inscripció, i portar fotocòpia del SIP de la persona menor i fotocòpia del DNI de les persones tutores. La quota anual és de, només, 10 euros.

Les places són limitades. En funció del nombre de joves, hi haurà una o dos persones monitores amb titulació oficial (dos persones en les eixides) per a portar endavant el projecte educatiu i per a vetlar per la seguretat del grup.

Les inscripcions es realitzaran al propi Casal Jove, en horari de vesprada, fins  el 17 de juny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.