Ja podeu matricular-vos en els cursos CISCO

Aula Mentor ofereix la possibilitat de fer els cursos CISCO i aconseguir la seua certificació. CISCO és una empresa dedicada a la fabricació, venda, manteniment i consultoria d’equips de telecomunicacions. Tindre una certificació CISCO és molt valorat per les empreses del sector . El Casal Jove de les Alqueries és un Aula auxiliar d’Aula Mentor.

La nova versió 7 consta de 3 cursos o mòduls; enfront dels quatre de la versió 6.

Certificacions.

La certificació acadèmica és haver realitzat els tres mòduls i haver superat tot: capítols, exàmens teòrics i pràctics, activitats i pràctiques addicionals amb nota superior o igual al 70%.

La certificació professional és realitzar un examen d’una hora, en un centre adscrit a VUE i obtindre més d’un 85%. La validesa d’aquesta certificació caduca als tres anys. La denominació de la mateixa és “CCNA certificació 200-301”

Per a obtindre la certificació professional, podeu obtindre ací la informació:

CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d’ordinadors.

Aquesta certificació en la versió 7 consta de 3 mòduls, tenint cada mòdul una duració de cinc mesos. Al seu torn, els alumnes que desitgen completar cada mòdul hauran de mantindre activa la seua matrícula durant els assenyalats cinc mesos.

Mòdul 1 CCNA v7: L’objectiu del curs és presentar els conceptes i tecnologies bàsics de xarxa, desenvolupant competències necessàries per a planificar i implementar xarxes xicotetes.

Mòdul 2 CCNA v7: En aquest curs es veuran els conceptes bàsics de commutació i encaminament d’una xarxa; ajudant a planificar i implementar xicotetes xarxes, incorporant una gran varietat d’aplicacions.


Mòdul 3 CCNA v7: L’objectiu d’aquest curs és presentar els conceptes i tecnologies bàsics de xarxes; ajudant a desenvolupar les aptituds necessàries per a planificar i implementar xarxes xicotetes.

CCNA CyberOps Associate:

El curs formarà als alumnes en destreses per a conéixer les vulnerabilitats que es produeixen en Ciberseguretat, els sistemes operatius que utilitzen; detectar els tipus d’atac, els mètodes que utilitzen; protegir les dades personals, els corporatius, totes les infraestructures, etc. És recomanable que l’alumnat tinga coneixements bàsics dels sistemes operatius Linux i Windows, coneixement de xarxes equivalent als mòduls 1 i 2 de CCNA.
La documentació està en anglés. La llengua vehicular del curs serà en espanyol

Linux Essentials v.2: Es tracta d’un curs de Linux, desenvolupat per NDG que l’ofereix al programa de la Cisco Networking Academy. S’impartirà en anglés pel fet que els comandos del S.O. són en anglés i perquè la versió 2 i última no està traduïda al castellà. D’haver-hi algun problema en algun moment, el tutor ajudarà al seu enteniment i comprensió.

TERMINI DE MATRICULACIÓ: (fins a esgotar places)

15 al 29 de gener

CCNA v7 (Mòdul 1, 2 i 3 )

CCNA Ciber Ops. Associate

15 de gener a l'1 de febrer

Linux Essentials v 2

INICI DE CURS: independentment del dia en què realitze la matrícula cada alumne, l’accés a la plataforma *Netacad tindrà lloc en una data concreta que es correspondrà amb l’inici de cada curs:

1 de febrer

Inici de CCNA v7 (Mòduls 1, 2, 3 i 4)

Inici de CCNA Ciber Ops. Associate

15 de febrer

Inici de Linux Essentials v2

PROCEDIMENT DE MATRICULACIÓ:

Els cursos CISCO oferits dins del programa Mentor, comporten el mateix cost mensual que la resta dels cursos, però en aquest cas segueixen una planificació establida amb una duració concreta de 5 mesos els cursos CCNAv7 i CCNA CyberOps Associate; i una duració de 4 mesos el curs Linux Essentials, la qual cosa comporta un preu tancat dels mateixos de 120€ per als casos de CCNAv7 i CCNA CiberOps; i 96€ en el cas de Linux Essentials. Es pot fer un pagament únic o fraccionat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.