Connecta’t amb altres joves

Com ja sabeu, la pròxima trobada de joves “Connecta’t” és a les Alqueries!

QUÉ ÉS AIXÓ??

“Connecta’t” és una trobada de joves provincial que es realitza en diferents pobles de manera trimestral per a conéixer gent i compartir experiències i propostes.

Si tens entre 12 i 18 anys i vols conéixer gent jove d’altres pobles i gaudir d’un dia diferent en companyia de les teues amistats, apunta’t al Casal!

QUAN I ON ES FA?

El pròxim Connecta’t serà a les Alqueries el dissabte 30 de novembre!

L’horari: de 10 del matí (a la plaça Major) fins a les set (al Casal jove de les Alqueries)

QUI VA

Ve gent de 12 a 18 anys de molts pobles i ciutats de la província: Almassora, Benicàssim, Borriana, Eslida, l’Alcora, les Alqueries, Onda, Orpesa…

A més, estan invitats tots els grups de joves i joves que vulguen participar d’entre 12 i 18 anys i el seu monitoratge (podeu parlar amb nosaltres a través del correu electrònic trobadesjovesconectat@gmail.com)

QUI ORGANITZA

Enguany participen en l’organització: Casal Jove de Benicàssim, de l’Alcora, d’Onda, d’Orpesa i de les Alqueries. Cada casal porta el seu grup de monitores i monitors.

La gent jove de Casal SOS ens estem encarregant de les activitats a realitzar, per a assegurar-nos de fer una trobada divertida i aprofitosa.

Casal SOS sóm un grup de joves que organitzem el Casal Jove de les Alqueries. Pertanyem a l’Associació de Cases de Joventut de Castelló i estem formats per múltiples grups d”activitat (de cuina, de jocs de taula, de fotografia, Cinèfils…) i d’acció (grup d”ecologia). Tota la gent jove pot formar part d’algun d’aquests grups i activitats en diferents graus de participació, des del consum a l’organització.

Comptem amb l’Ajuntament de les Alqueries que sufraga l’activitat i ens facilita tots els recursos necessaris.

QUÉ FAREM

Al matí coneixerem la gent jove i farem un safari fotogràfic pel poble en grups de totes les localitats participants. Dinarem al Casal i després farem activitats ací. Ens presentarem els grups de joves que estén fent coses al nostre Casal i altres grups de les altres cases. És clar que també hi haurà temps lliure per a poder parlar amb més tranquil•litat amb tothom.

QUÉ FAIG PER A APUNTAR-ME

Contacteu amb el vostre centre juvenil més proper.

Cal portar omplida l’autorització fins al divendres 22 de novembre amb la fotocòpia del dni, sip i dni del pare/mare/tutor/a legal.

Si aneu a l’IES Jaume I de Borriana, podeu preguntar a Marina, Graciela o Kenia, de tercer de l’ESO, per a que vos donen més informació.

COSTA DINERS??

L’activitat és gratuïta. Només si voleu que ens encarreguem nosaltres del dinar, cal portar els 5 euros fins al 22 de novembre al Casal. Si no, el porteu vosaltres de casa.

Més informació, al Casal!