Activitats del Casal Jove

Si tens més de 18 anys, al Casal també és el teu espai.

Pots apuntar-te a alguna d’aquestes activitats (tallers, cursos i grups), organitzades per diferents entitats:

DES DE “CASAL SOS” I LES VOSTRES PROPOSTES

El Casal Jove és un espai municipal per a la gent jove del poble i les seues propostes. Si sou un grup de joves, podeu utilitzar el Casal, sempre i quan les vostres activitats esten en sintonia amb l’ideari del centre. Per aixó només cal parlar amb la coordinació del Casal sobre el vostre projecte o iniciativa, trobar espai/temps dins de la programaciónja feta i analitztar la legalitat per a portar-la endavant.

Per a facilitar aquesta posada en marxa, al Casal hi ha un grup local juvenil, Casal SOS, que pertany a l’associació de Cases de Joventut de Castelló. Aquesta funciona com un paraigües legal per a tots els grups de joves amb ganes de fer coses per a millorar el seu entorn/ aquesta societat. Grups de teatre, escalada, escacs, jocs de rol, otaku… o grups feministes, ecologistes… són benvinguts.

Grups

Dins de l’associació, en l’actualitat hi ha dos grups actius.

Digital Dj

Venus Ludus

“Venus Ludus”, que es reuneixen un divendres/ dissabte al mes per a fer jocs de taula.

A més, conjuntament amb el Centre Juvenil, s’estan formant dos grups més:

Casa del terror

  • “Casa del terror”, que es reuniran els dissabtes a la vesprada

Monitors/ monitores de l’Esplai

  • Monitores i monitors voluntaris de “Sabadacasal”. L’activitat d’oci educatiu que organitza l’associació d’Esplais de Castelló dirigida a xiquetes i xiquets de sis a dotze anys i que es realitza els dissabtes al matí, està buscant gent jove que vulga formar part del projecte.

DES DE L’AJUNTAMENT

DES DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

DES DE “AULA MENTOR

El Casal Jove és un aula auxiliar de les Aules Mentor de l’Alt Palancia. Podeu trobar cursos on-line de totes les arees (en castellà): INICIACIÓN A LA INFORMÁTICA, INTERNET, OFIMÁTICA, PROGRAMACIÓN, REDES Y EQUIPOS INFORMÁTICOS, DISEÑO Y AUTOEDICIÓN, DISEÑO WEB, MEDIOS AUDIOVISUALES, ENERGÍA, INSTALACIONES Y CONTROL, SALUD, EDUCACIÓN, CULTURA Y FORMACIÓN GENERAL, IDIOMAS, ECOLOGÍA, INICIATIVAS EMPRESARIALES, CREACIÓN Y ADMINISTRACIÓN DE PYMES, GESTIÓN COMERCIAL Y FINANCIERA DE PYMES, GESTIÓN DE RECURSOS HUMANOS, TRIBUTOS, CERTIFICACIÓN ACADÉMICA CISCO, CARÁCTER PROFESIONAL – HOSTELERÍA Y TURISMO, CARÁCTER PROFESIONAL – ADMINISTRACIÓN Y GESTIÓN, CARÁCTER PROFESIONAL – SERVICIOS SOCIOCULTURALES Y A LA COMUNIDAD, CARÁCTER PROFESIONAL – MADERA, MUEBLE Y CORCHO, CARÁCTER PROFESIONAL – COMERCIO Y MARKETING, CARÁCTER PROFESIONAL – TEXTIL, PIEL Y CUERO, CURSOS EN ABIERTO.

DES DELS NOSTRES USUARIS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.