Cursos gratuïts d’Aula Mentor

El proper dia 12 de febrer s’obre el termini de matriculació  quatre cursos gratuïts de

“Finances Personals: Planificació, control i gestió”,

“Iniciació a les matemàtiques”,

“Iniciació a la física” i

“Iniciació a Salesforce”.

El Casal Jove és un Aula Mentor que, com s’indica en la seua pàgina web és “una iniciativa de formació oberta, flexible i a través d’Internet dirigida a persones adultes que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb altres institucions públiques i privades tant nacionals com a internacionals”

L’alumnat podrà inscriure’s del 12 al 15 de febrer,  físicament o bé a través d’internet ací. El nombre de places ofertes per a cada curs és de 50 i seran assignades per rigorós ordre d’inscripció.

Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa al món empresarial es coneix com CustomerRelationship Manager (CRM). Aquest curs té una durada de 4 mesos.

Finances personals: Planificació, control i gestió. Aquest curs planteja un sistema de pressupost i seguiment de les finances familiars, així com alternatives per a l’estalvi en funció de les expectatives de l’inversor. El curs intenta donar les claus per aconseguir una situació financera sostenible que permeti mantenir l’estabilitat financera. Aquest curs té una durada de 2 mesos.

Iniciació a les matemàtiques: En aquest curs s’aprendrà i es recordarà, des d’un nivell accessible, conceptes matemàtics útils que podem aplicar en molts moments de la nostra vida quotidiana, a través de l’estudi dels nombres naturals i decimals, la mesura del temps i dels angles, fraccions, proporcions, percentatges, geometria, tècniques de càlcul i interpretació de gràfiques. Aquest curs té una durada de 2 mesos.

Iniciació a la física: En aquest curs s’estudiaran els conceptes i principis fonamentals del MÈTODE CIENTÍFIC, la CINEMÀTICA (part de la Física que estudia el moviment), la DINÀMICA (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d’ENERGIA. Aquest curs té una durada de 2 mesos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.