Vols formar-te per a treballar amb adolescents?

ivaj

Us animem a fer el curs que organitza l’IVAJ (Institut Valencià de Joventut) «Com treballar l’oci educatiu amb adolescents», dirigit a tècnics d’animació sociocultural, animadors juvenils, directors d’activitats de temps lliure, monitors de temps lliure i monitors d’activitats de temps lliure, d’ambdós sexes.

Per a sol·licitar-ho heu de punxar en el següent  enllaç:

http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/consultas/empleo/fichacursoempresa.jsp?pk=6428&idioma=1&uri=/IVAJ/va/formacion/index.html&

Una vegada matriculats, i per a continuar amb el procés de selecció, heu d’accedir a la pàgina de eformacion en línia clicant en el següent enllaç:

http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/formacion/cursos_online.html

Teniu fins al 8 de maig per a emplenar el currículum i la carta de motivació que es troba en el curs en la plataforma en línia en Servicios / Almacenes / Model currículum i carta de motivació.

A continuació, heu d’enviar-ho mitjançant Servicios / Tareas / Enviament currículum i carta de motivació. La informació sobre les bases de la convocatòria es troba en Servicios / Almacenes / Bases convocatoria.

Més informació: 50hores.

Calendari de formació:

Des de: 13/05/2017 Fins: 10/07/2017

Programació:
OBJECTIUS
Analitzar els possibles camps d’actuació amb adolescents per a treballar-ne la socialització. Explicació de metodologia de treball amb adolescents en el temps lliure. Donar a conéixer les tècniques participatives com a instrument per a treballar l’educació en valors. Facilitar instruments de planificació i d’organització de la tasca d’educació en el temps lliure.

CONTINGUTS
Dinàmica de grups. Conceptes bàsics per al treball amb grups. Treball amb adolescents. Definicions. Captació d’usuaris. Espai i organització. Treball en hàbits de participació. Educació en valors. Associacionisme. Planificació i organització del treball. Voluntariat.

METODOLOGIA
Divisió grups de treball. Cada grup resoldrà un bloc de preguntes durant un temps limitat. Posada en comú i debat. Posteriorment el professor o professora farà una síntesi del que s’ha treballat, i farà aportacions i explicacions d’instruments concrets de treball que es poden utilitzar.

AVALUACIÓ
Per a l’obtenció del certificat d’aprofitament s’haurà d’assistir al 80% de la durada total del curs. S’hi realitzaran supòsits pràctics i es valorarà el treball en grups basant-se en indicadors establits: lideratge del treball, aportacions a l’avanç del grup, aportacions de síntesi, aportacions d’anàlisi, aportacions en la resolució de conflictes, aportacions de millora de l’ambient de treball… Hi haurà una prova escrita després de cada bloc de treball per tal de reforçar-ne el contingut bàsic.

Observacions:
NOMBRE DE PLACES: 25

PROCÉS DE SELECCIÓ: en línia

MODALITAT DEL CURS: semipresencial

DIRIGIT A: Tècnics d’animació sociocultural, animadors juvenils, directors d’activitats de temps lliure, monitors de temps lliure i monitors d’activitats de temps lliure, d’ambdós sexes.

REQUISITS: S’ha d’estar en possessió de la titulació de Batxillerat o equivalent, i d’algunes de les titulacions citades en l’annex II del Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell, que desplega reglamentàriament la Llei 18/2010, de 30 de desembre, de la Generalitat, de Joventut de la Comunitat.

DATES DE REALITZACIÓ I HORARI PRESENCIAL: 13, 20 i 27 de maig; 3, 10, 17 i 24 de juny i 1 de juliol. De 16.00 a 21.00 h, excepte els dies 17 i 24 de juny que hi haurà dues sessions: de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.